Wij brengen u in beweging

Wieringen - Wieringermeer

Slapeloosheid

Slapeloosheid is een vervelend probleem, zeker als je er gedurende een langere tijd last van hebt. De vermoeidheid neemt toe en je ervaart steeds meer beperkingen in je functioneren. Je vraagt je af of je ooit weer beter zal slapen.

Een behandeling van de Psychosomatisch oefentherapeut die geschoold en aangesloten is bij het SlaapSlim netwerk, kan je helpen om uit de vicieuze cirkel te komen van slecht slapen, snel geïrriteerd zijn, vermoeid en gespannen en vermindert functioneren.

Kwaliteitsnetwerk SlaapSlim
Het netwerk wil zorgdragen voor hoogwaardige zorg omtrent slapeloosheid. Er wordt gewerkt met een protocol, wat wetenschappelijk onderbouwd is en jaarlijks de nieuwste ontwikkelingen volgt.

Uitgangspunten van de behandeling
Tijdens de behandeling krijg je inzicht in jouw eigen slaappatroon. Je wordt je bewust van welke factoren jouw slaap positief en negatief beïnvloeden. Je leert onder andere ontspanningstechnieken toe te passen en je leert belemmerende gedachten om te buigen naar helpende gedachten. Zo kom je tot een gedragsverandering waardoor je weer kunt genieten van een goede nachtrust.

Ben je geïnteresseerd of wil je informatie?
Neem contact op met Hanneke (hanneke@mensenco.nl / 0227 - 501361 / 0227 - 592374).

Volg nu de cursus 'Slaapslim'en doe zelf iets aan uw slaapproblemen »