Wij brengen u in beweging

Wieringen - Wieringermeer

ParkinsonNet

Wat is ParkinsonNet?
Het ParkinsonNet bestaat uit regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson of op Parkinson lijkende aandoeningen (Parkinsonismen). De netwerken zijn gecentreerd rond een of meerdere maatschappen neurologie van de regionale ziekenhuizen.

Waarom ParkinsonNet?
De ziekte van Parkinson is een erg complexe aandoening, waarbij problemen kunnen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Voorbeelden zijn moeite met lopen, aankleden, spreken of eten. Door de grote verscheidenheid aan mogelijke problemen, zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het is daarom belangrijk dat zorgverleners niet alleen specifiek deskundig zijn, maar ook de behandelingen goed op elkaar afstemmen.

Meerwaarde van een ParkinsonNet zorgverlener?
De therapeuten die aangesloten zijn bij het ParkinsonNet, zijn speciaal geschoold in het behandelen van parkinsonpatiënten en patiënten met de op de ziekte van Parkinson lijkende aandoeningen (atypische parkinsonismen). De ParkinsonNettherapeuten werken onderling nauw samen en werken ook samen met bijvoorbeeld parkinsonverpleegkundigen en neurologen in de regio. Zodoende zijn de behandelingen deskundig en zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd. ParkinsonNettherapeuten kunnen ook aan huis behandelingen geven.

ParkinsonNet therapeut

Individuele behandelingen worden gegeven door
Hanneke Koopmans:

Praktijk Middenmeer
0227 - 501361 / 0227 - 592374

Praktijk Hippolytushoef
0227 - 592374

E-mail: hanneke@mensenco.nl